Total Race are site-uri speciale pentru urmatoarele categorii de produse!!!

Chingiridicare.ro

Chingiridicat.ro

Chingimacara.ro

Chingimacarale.ro

Chingionline.ro

Bandaancorare.ro

Chingiauto.ro

Echipamentemacara.ro

Lanturichingi.ro

Lanturionline.ro

Lanturiancorare.ro

Cheitachelaj.ro

Bridecablu.ro

Clestiridicare.ro

Carligemacarale.ro

Lanturideridicat.ro

Benebeton.ro

Boscaroromania.ro

Furcimacara.ro

Graifare.ro

Lanturicamioane.ro

Lanturiutilaje.ro

Lanturiforestiere.ro

Totalrace.ro

SC TOTAL RACE IMPEX SRL este reprezentantul unor producatori consacrati in domeniul echipamentelor de constructii si industriale.

Furnizam produse de inalta calitate perfect adaptate preferintelor clientilor. Mai mult din dorinta de a veni in intampinarea nevoilor celor pe care ii aprovizionam ne vom largi gama de produse si servicii, completand gama de produse de calitate deja existente.

Calitatea produselor oferite de compania noastra sunt expresia experientei si profesionalismului, a respectului fata de clientii nostrii. Achizitionarea produselor noastre reprezinta o investitie pe termen lung, ce ofera clientiilor satisfactie si siguranta, randament si flux flexibil, investitie minima.

Clientii nostrii stiu sa aprecieze cel mai bine: oferindu-le produse de calitate ne vor respecta ca pe un cunoscator.

Produse din Italia cu o traditie de peste 25 ani.
Traditie combinata cu inovatie. Poarta garantia calitatii avand un sistem practic de functionare si utilizare. Aspectele tehnice aparute sunt de fiecare data atent testate, fiecare nou element fiind studiat cu seriozitate inainte de a fi produs, oricare parte a echipamentului purtand constiinta lucrului bine facut.

Cea mai inteligenta tehnologie: "the special italian products"
Echipament brevetat pentru industria de constructii, productia de cupe, furci, graifare, echipamente speciale, echipamente personalizate, mansoane de legatura cu carlig rotativ pentru furci, cupe pentru manipularea tiglelor, lazi de scule: modele noi in fiecare an!

Produse din Germania, cu o traditie de peste 100 de ani.

FIRST CLASS, GERMAN EXPERIENCE

Produsele poarta garantia calitatii avand un sistem practic de functionare si utilizare.
   » Caracteristici prin care se disting: functionalitate, design deosebit, siguranta la un nivel calitativ ridicat care sa vina in acord cu pretentiile clientiilor.
   » Echipamentele sunt practice, asigura rapiditate, nu necesita mult spatiu, extrem de complexe.

Combinatie unica prezenta pe piata prin pret si gama de produse variate, alegerea fiind ideala realizandu-se astfel o nota distinctiva in gama de produse.